HOME ABOUT RECIPES RECIPES HOTSPOTS CONTACTIk houd echt van mooie keukenspullen. Later, als ik een eigen huis heb, neem ik een enorme keuken. In het studentenhuis waar ik nu woon is de keuken redelijk ouderwets, laten we zeggen aftands (ik woon namelijk in een sloopwoning). Investeren in de keuken zit er hier dus niet in, maar ik kan natuurlijk al wel mooie spullen verzamelen. In kookwinkels word ik altijd een beetje hebberig. Inmiddels puilen de kasten dan ook uit met allerlei keukengerei. 

De laatste tijd probeer ik daarom wat kritischer te zijn. Heb ik dit echt echt echt nodig of is het een overbodig-luxe-apparaat. Kookwinkels liggen immers vol met allerlei keukengereedschappen die het leven in de keuken makkelijker zouden maken. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een apparaat voor. Wat dacht je van een avocadomes, een eierscheider, eipocheerder of een handpers? 

Het klinkt allemaal veelbelovend, maar hoe werken deze keukenhulpjes eigenlijk? En maken ze het koken inderdaad makkelijker of is het overbodige luxe?

Hier vind je reviews van allerlei keukenspullen. 


bewaardoos ijscrusher