Januari, de maand waarin ik mijn blog startte. Eerst zag ik door alle HTML-codes het bos niet meer, maar met wat support begon ik het steeds meer te begrijpen. De ''ijstijd'' in januari is terug te zien in mijn instagramfoto's van wintereten, zoals stoofvlees en risotto. En natuurlijk was de stedentrip naar Berlijn een hoogtepunt, zeker ook om weer nieuwe ideeën op te doen voor recepten. Aan het vele fruit op de foto's is mijn goede voornemen voor 2013 te zien: meer fruit eten. Tot nu toe lukt dit aardig, zeker als je het fruit-eten wat leuker maakt. Ik ben er achter gekomen dat ik een stuk makkelijker aan mijn dagelijkse portie vitamine C kom wanneer ik het fruit in stukjes snijd en bij mijn muesli met kwark doe, er een smoothie van maak of een glas verse sinaasappelsap pers. Ik weet niet of je dat herkent, maar op de een of andere manier smaakt een in stukjes gesneden appel of kiwi lekkerder dan uit de hand.
woensdag 27 februari 2013
Instagram // januari
Januari, de maand waarin ik mijn blog startte. Eerst zag ik door alle HTML-codes het bos niet meer, maar met wat support begon ik het steeds meer te begrijpen. De ''ijstijd'' in januari is terug te zien in mijn instagramfoto's van wintereten, zoals stoofvlees en risotto. En natuurlijk was de stedentrip naar Berlijn een hoogtepunt, zeker ook om weer nieuwe ideeën op te doen voor recepten. Aan het vele fruit op de foto's is mijn goede voornemen voor 2013 te zien: meer fruit eten. Tot nu toe lukt dit aardig, zeker als je het fruit-eten wat leuker maakt. Ik ben er achter gekomen dat ik een stuk makkelijker aan mijn dagelijkse portie vitamine C kom wanneer ik het fruit in stukjes snijd en bij mijn muesli met kwark doe, er een smoothie van maak of een glas verse sinaasappelsap pers. Ik weet niet of je dat herkent, maar op de een of andere manier smaakt een in stukjes gesneden appel of kiwi lekkerder dan uit de hand.